20:15

BAIK

Piteå IF - BAIK 2-0

Årets första träningsmatch slutade med 2-0 förlust mot Piteå IF FF.
En helt ok träningsmatch från vår sida trots förlusten. PIF hade, som väntat, stort bollinnehav men vi förvarade oss på ett bra sätt och sett till klara målchanser så var det relativt jämnt. I första halvlek skapade vi matchens hetaste chans efter hörna där hemmalaget räddade på mållinjen. Känslan var att vi jämnade ut spelet lite i andra halvlek och PIFs ledningsmål kom oturligt när Piteåforwardens skott styr på en försvarare och ställer debuterande Jerry i målet. Vi fortsätter försöka och skapar två frilägen som tyvärr slutar med ett avslut utanför och målvaktsräddning på det andra. 2-0 kommer på övertid och på det stora hela ska vi vara nöjda med matchen. Nu vilar vi fram till måndag och ser fram emot en bra träningsvecka innan vi möter seriekollegan IFK Luleå lördag 12/2 kl. 15.15 i Arcushallen.